• 2014-07-02

Оренда приміщень - Рекомендації вибору

Саме в офісі ведуться переговори, укладаються договори, і тому, добре організований офіс, комфортний, продуманий, з сучасними комунікаціями необхідний для успішного ведення бізнесу.

Розглянемо основні питання, на які необхідно звернути увагу при виборі оренди приміщення під офіс для своєї компанії. По- перше, чому саме оренда приміщень під офіс, а не покупка офісу? Оренда приміщень під офіс дозволяє не робити великих витрат при старті бізнесу, а розподілити кошти рівномірно по періодах. Крім того, вирішується багато питань з комунікацій. При оренді приміщення під офіс такі питання як інтернет , охорона, прибирання офісних приміщень, вже вирішені. Ще одне питання при виборі оренди приміщення під офіс - це вибір офісу в переобладнаних приміщеннях житлового фонду, або в бізнес центрах. Останнім часом, для престижу компаній офіси вибираються в бізнес центрах Києва. Бізнес центри Києва володіють розвиненою інфраструктурою. У таких бізнес центрах є професійна охорона, місце для паркування автомобілів.
Крім того, вибираючи оренду приміщення для своєї компанії, керівники часто звертаються за допомогою до ріелторів. З одного боку, це добре, так кат у даних фахівців є великий перелік офісних центрів Києва, вони знають специфіку кожного бізнес центру, їх переваги та недоліки, можуть проконсультувати з тим і іншим питанням оренди приміщень під офіс. З іншого боку, послуги таких фахівців коштує грошей, що призводить до збільшення вартість оренди приміщень під офіс. Крім того , переговори з узгодження нюансів оренди приміщень може затягнутися, оскільки переговори з оренди приміщень йдуть не на пряму, і не всі можливі питання оренди приміщень під офіс можуть бути уточнені.
Виходячи з вищесказаного, можна зробити висновок, що , найкращим способом зняти офіс в Києві для своєї компанії буде власний вибір і безпосередній діалог з власником нерухомості. Саме керувати компанії чітко знає який офіс йому необхідний, якими критеріями він повинен володіти.
Комерційна нерухомість ділитися на класи. Клас A - найбільш високий тип комерційної нерухомості, D - найбільш низький клас. Для того щоб найкращим чином підібрати і зняти офіс в Києві варто визначитися з районом і класом нежитлових приміщень під офіс, вивчити офісні центри Києва в цікавій категорії та направити запит компанії- власнику нерухомості. Ці дії допоможуть Вам скоротити терміни пошуку нового приміщення. Оренда приміщень під офіс безпосередньо від власника дасть можливість особисто обговорити всі нюанси оренди приміщення під офіс, можливі додаткові умови, пільги і встановити добрі партнерські відносини на довгі роки.
Отже, якщо вас цікавить оренда приміщень у центрі Києві на тривалий термін і пріоритетом для вас є надійні, прозорі відносини з орендодавцем, оренда приміщень під офіс від безпосереднього власника, безумовно, буде сприяти успіху вашої компанії.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com