• 2013-08-15

Оренда приміщень в бізнес центрі, переваги

Основні переваги

Звичайна оренда приміщень, як правило, нічого не скаже про компанію в цілому. Якщо ж офіс розташований у бізнес центрі Києва, то це додає фірмі солідний імідж і створює особливе перша думка у відвідувачів. Це і доглянута територія, яка постійно перебуває в ідеальній чистоті, і красиві суворі холи, і цілодобова кваліфікована охорона, і наявність паркінгу і багато іншого. Ви повинні також враховувати, що рішення різних побутових питань, які пов'язані з утриманням нерухомості, лежать на плечах керівництва. Воно особисто займається вирішенням побутових ситуацій, ремонтом систем водопостачання та опалення. На вищому рівні вирішується питання телекомунікацій. Швидкий і високоякісний безлімітний інтернет ще одна перевага бізнес центру. Все це дає можливість компанії не розмінюватися на дрібниці, а зосередитися на плідній роботі.

У бізнес центрі знаходиться переговорна кімната, яку можна орендувати з нагоди необхідності. Це дуже зручно для компаній, які рідко нею користуються і не вважають за потрібне постійно знімати таке приміщення. Безумовно, оренда приміщень в бізнес центрі на порядок виграє у звичайних знімних приміщень. Саме тому такі будівлі користуються надмірною популярністю у компаній, які дорожать своєю репутацією.

Економія

Перш за все, щоб знайти гарне офісне приміщення, рекомендується звернутися безпосередньо до керівництва бізнес центру. Таким чином, можна заощадити значну суму грошей на посередницьких послугах і не потрібно нікому виплачувати комісійні.

Власники бізнес центрів зацікавлені в залученні якомога більшого числа орендарів. Саме тому керівництво бізнес центру часто готове робити знижки на вартість оренди, а у орендарів з'являється ідеальний шанс зняти офіс в бізнес центрі за найкращою ціною.

У більшості випадків, бізнес центр Києва представляють собою будинок з уже розвиненою інфраструктурою, парковкою, залом переговорів, кафе та іншими зручностями. Якщо ж фірма все ж вирішила зняти офіс в окремому будинку, то тут необхідно буде додатково витрачатися на охорону, прибиральницю і нести інші додаткові витрати. У даному ж випадку подібними послугами займається бізнес центр. Звичайно ж, всі витрати будуть включені в оренду, проте, ціна тут буде на порядок нижче.

Різновиди

Як правило, сучасні бізнес центри на сьогоднішній день діляться згідно рівнем наданого сервісу. Бізнес центри класу «А» мають розвинену інфраструктуру, розташовані в центрі міста, мають власний паркінг, зручне транспортне сполучення і впорядковану територію. Центри ж класу «В» пропонують на порядок менше послуг, тим не менш, в даному випадку можна значним чином заощадити на вартості оренди. Тому будь-яка серйозна компанія, яка бажає отримати вигоду і зручності одночасно, зможе собі підібрати найідеальніший варіант, виходячи зі своїх потреб і матеріальних можливостей.

Вдалих і правильних вам рішень у виборі офісних приміщень.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com