• 2013-09-08

Вибір офісних приміщень для оренди

Офісне приміщення має бути затишним, комфортабельним, теплим і світлим. Адже в ньому будуть проводити більше третини свого життя офісні працівники, і від того, наскільки воно пристосоване до роботи, залежить результативність і добре самопочуття підлеглих. У такому приміщенні під офіс повинна бути вентиляція, достатнє освітлення, комфортна температура. Всі умови в офісних приміщеннях строго регламентуються нормативною документацією, і ці вимоги грунтуються на серйозних багаторічних дослідженнях фахівців. Саме такі умови призводять до оптимальної працездатності в колективі, максимальної віддачі, і комфортному перебуванню на робочому місці.

Типи офісів бувають різноманітні, їх вибирають залежно від політики компанії. При виборі офісних приміщень, частина компаній воліють повну прозорість робочого процесу, тому в таких офісах стіни абсолютно прозорі, кожен менеджер і керівник перебуває на виду у кожного співробітника або відвідувача. Навіть зал для проведення конференцій може бути з прозорими стінами. Але такі приміщення повинні відрізняться підвищеною звукоізоляцією, щоб робочий процес був незалежним. В ідеальному випадку для такого типу офісів, прозорість стін повинна бути односторонньою, щоб співробітники компанії не відволікалися від своїх справ розгляданням один одного. Для цього можна використовувати дзеркальні вікна або стіни.

Деякі компанії воліють при виборі офісних приміщень, так звані індивідуальні офіси, з глухими стінами. У такому випадку офісне приміщення може бути з готовими офісами, або ж побудованими за замовленням. Існують компанії, які вважають за краще організовувати робочі місця за допомогою перегородок в одному великому приміщенні. Такі офіси подібні мурашникам. У них всі співробітники бачать один одного і працюють під загальним оглядом. Тільки кабінети керівного персоналу відокремлені суцільними перегородками.
Щоб орендувати примыщення для описаних типів офісів, слід шукати будівлі з високими стелями і великою площею. Це має бути одне велике просторе і світле приміщення. А стіни можна зробити за індивідуальним кресленням, створюючи саме такі кабінети, які підійдуть вашої компанії. Тим більше, що вибір сучасних будівельних матеріалів дозволяє зробити такі стіни як мобільними, так і стаціонарними. Такий варіант найбільш витратний, але також найбільш зручний. Адже всі офісні приміщення в такому випадку створюються за замовленням, індивідуально під конкретну компанію і рід діяльності .

Оренда приміщень відповідальний момент при організації бізнесу, адже від того як буде обраний офіс залежить настрій у колективі і його продуктивність.
Перед тим, як орендувати приміщення, слід провести об'єктивну оцінку стану будівлі . Цим займаються незалежні компанії або ж довірена особа фірми. Оцінка стану офісного приміщення допоможе встановити об'єктивну вартість оренди, необхідність страховки і можливостей втрат від затікання, вогкості або інших факторів.

Яке б приміщення ви не вибрали для оренди, ні в якому разі не слід ігнорувати законність оформлення всіх умов співпраці. Тільки білий договір, нотаріальне оформлення, узгодження всіх можливих нюансів і компенсація можливих збитків .

Важливим нюансом при оренді приміщень в Києві є той факт, що на ринку комерційної нерухомості багато компаній займаються перездачею чужих площ у суборенду. Така оренда офісів обійдеться потенційному орендарю в кілька разів вище його реальної вартості. Таким чином, є незаперечно велика вигода у з'ясуванні реального власника приміщення . Це дозволить заощадити значну суму грошей.
Вибираючи оренду приміщень під офіс, знайдіть власника приміщень, який укладе з вами договір на оренду, комунальне обслуговування та інші послуги сервісу.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com