• 2013-10-15

Оренда приміщень під офіс - що потрібно знати?

Варто розуміти , що зняти офіс в центральній або історичній частині Києва буде коштувати дорожче , ніж аналогічні по квадратурі і будовою об'єкти на околиці. Однак подібне вкладення може виявитися непоганою інвестицією, тому як забезпечить вас постійним потоком зацікавлених у ваших послугах людей, завдяки чому офіс швидко окупиться.

Що ще необхідно доля при оренді приміщень під офіс?

1.Обязательно укладайте договір, тому як оренда приміщень - теж вид ділових відносин, і тут можуть бути свої нюанси, які тільки спочатку можуть здатися банальними.

2.Целевое призначення об'єкта оренди. У договорі неодмінно повинна бути відмітка про профілі знімається приміщення, і якщо орендне приміщення не буде збігатися з тим видом діяльності, яким ви збираєтеся займатися, проблем з сусідами і держінстанцій не уникнути.

3.Плата за послуги. Орендодавець має право включити у вартість оренди плату за інтернет, телефон, прибирання, але часом в цьому списку можуть також значитися додаткові витрати за використання ліфта, коридорів, паркування.

4.Наявність внутрішніх коефіцієнтів ніким не забороняється, але здорово може позначитися на сумі, що ви щомісяця або щокварталу будете змушені віддавати орендодавцю.

5.Старайтесь не підписувати на суборенду, тому як сьогодні це пов'язане з величезним числом ризиків бути обдуреним. Зрештою, якщо більше немає ніяких варіантів, хоча б узгодьте свої дії з справжнім власником орендованого приміщення.

6.І ще - цілком можливо, що незабаром ви не будете задоволені розташуванням свого офісу і вирішите змінити адресу. З цієї причини в момент підписання договору оренди приміщення обговоріть також покрокову процедуру його розірвання, щоб потім не потрапити в халепу .

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com