• 2014-11-07

Чим краще оренда приміщень в бізнес центрі?

Бізнес центри Київа, без сумнівів, мають ряд беззаперечних переваг, завдяки яким потенційні орендарі вибирають оренду саме в таких приміщеннях. Офіси ж, які були перероблені з квартир, не мають подібних умов, тому вони не можуть конкурувати з престижними будівлями, які розраховані під це. Необхідно ближче ознайомитися з головними достоїнствами, щоб надалі грамотно визначитися з вибором.

Оренда офісу в бізнес центрі - це економія.

Звичайно ж, для оренди офісу для початку необхідно звернутися до керівника бізнес центру. Це дає можливість економії коштів, адже немає потреби у виплаті комісійних відсотків. Бізнес центри можуть похвалитися наявністю тренінг - залів і переговорними кімнатами. Безумовно , це надзвичайно зручно, адже бувають випадки, коли фірми орендують кімнату під офіс, але не мають власної переговорної кімнати. У таких ситуаціях багато хто не хоче переплачувати за додаткове приміщення, адже переговорна кімната їм необхідна час від часу. У бізнес центрі ж подібними кімнатами можна скористатися, коли це необхідно. Також оренда в таких центрах дає можливість заощадити гроші на охоронця і прибиральниці, адже цим займається керівництво.

Важливо також враховувати, що керівництво таких центрів, для залучення орендарів, надає відчутні знижки на оренду, тому ви можете зняти офіс в бізнес центрі за досить вигідною для вас вартості.

Оренда офісу в бізнес центрі - це імідж компанії.

Престижність приміщення - також відіграє важливу роль у формуванні іміджу компанії. Погодьтеся, що окремо стоїть офіс десь на околиці міста, як правило, нічого хорошого не скаже про компанію. Оренда ж офісу в престижному і сучасному бізнес центрі - скаже все сама за себе. Вся територія ретельно прибрана, доглянуті клумби, наявність ресепшена на першому поверсі - надає сприятливу думку про компанію вже при вході. Зручний під'їзд, наявність парковки, яка знаходиться під охороною, дозволяє без будь яких проблем припаркуватися і спокійно вирішувати свої ділові питання . Також важливо враховувати і те, що сама будівля спочатку проектувалося під офіси, тому все планування ретельно продумана, при будівництві використовуються тільки якісні матеріали, і впроваджені сучасні технології.

Оренда офісу в бізнес центрі - це розвинена інфраструктура.

Бізнес центри Київа представляють свого роду окреме містечко, де можна знайти найпопулярніші відділення банків , скористатися послугами нотаріусів та юристів. Тут все поруч і все під рукою, таким чином, можна економити масу часу на пошуку необхідних послуг. Тобто в одній будівлі ви можете вирішити будь-який робочий момент - перевести гроші, сплатити послуги, укласти договір у нотаріуса, пообідати, привести себе в порядок в перукарні і так далі.

Порівнюючи офіс, розташований в житловому будові і бізнес центрі, можна побачити також ряд переваг другого. У даному випадку, немає потреби - вирішувати побутові проблеми, проблеми з сусідами і ряд відволікаючих питань, які не стосуються безпосередньо діяльності компанії. Всі виникаючі непорозуміння вирішує безпосередньо керівництво бізнес центру. Це дає можливість повністю віддатися роботі і зосереджено займатися діяльністю фірми.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com